Aimee Giles
Aimee Giles

Virtual Assistant en Fotograaf

 

Motto:  "Your Life, Your Rules” 

Bij BSI houdt Aimee zich bezig met de processen en klanten van BSI rondom opleidingen en netwerkbijeenkomsten. Aimee heeft veel ervaring in proces-, project- en verbetermanagement en zet deze ervaring in om ervoor te zorgen dat alle aanmeldingen, logistieke acties, nodige communicaties, middelen en planningen rondom de organisatie van opleidingen en netwerkbijeenkomsten zo soepel mogelijk verlopen.

 

Aimee is een creatieve, gestructureerde en enthousiaste persoonlijkheid die energie krijgt door te verbinden, te verdiepen en mensen te helpen. Ze weet snel een proces te overzien, verbeteringen te identificeren, het doel voor ogen te houden en waar nodig structuur aan te brengen. 

 

Het procesmatig denken en daarnaar handelen, komt van nature bij Aimee door de verbinding en verdieping op te zoeken. Verbindingen zien en maken tussen actie en gevolg, doel en huidige situatie, wens en plan en resultaat en proces. Verdieping maken op feiten en kennis door te analyseren, te begrijpen en te anticiperen op waarom iets gebeurd en wat de gevolgen daarvan zijn. Deze verbinding geldt ook voor het persoonlijke niveau. Aimee verbindt en probeert eenieders kwaliteiten naar voren te brengen in een efficiënt en effectief proces.