Tea-time for a Change

16-10-2019

Op donderdag 21 november organiseert BSI een netwerkbijeenkomst met de titel "Tea-time for a Change". Begeleid door een theesommelier, en onder het genot van een bijzonder kopje thee, gaan we in gesprek over hoe je in organisaties je veranderportfolio realiseert; hier wordt de basis gelegd voor strategisch implementeren.

 

Niels Pleiter - portfoliomanager bij Beslist.nl - neemt ons mee in hoe hij zijn werk doet en ervaart. Hij gaat in op vragen als: "Is het gemakkelijker om slagvaardig bezig te zijn met je veranderportfolio in een MKB-bedrijf? Hoe vertaal je strategie naar concrete en uitvoerbare plannen in een Agile/Scrum gedreven wereld? Hoe implementeer je de strategie daadwerkelijk?

 

Natasja Munne-Soekhoe - ZZP-er - heeft een passie voor thee. Met deze passie heeft ze haar opleiding tot theesommelier gevolgd; net als een wijnsommelier, maar dan voor thee. Natasja is bijna 20 jaar actief in de advieswereld. Een wereld die wordt gekenmerkt door harde deadlines, veel dynamiek en drukte. Thee drinken is haar momentje van rust. Wat weet jij van thee? En hoe verschillen de westerse en oosterse wereld in thee bereiden? Laat je verrassen door deze leuke workshop en kom ook even tot rust.

 

Ben je (nog) geen lid van ons netwerk, maar spreken de thema's je aan en in het bijzonder dit programma? Mail ons dan op: info@strategischimplementeren.nl.