Jubileum BSI

26-06-2020

Geruisloos is ons jubileum voorbij gegaan in de Coronatijd. Juni 5 jaar geleden kwam een lang gekoesterde droom uit. Eindelijk had ik het lef en voelde ik me er klaar voor om voor mezelf te beginnen. Financieel gezien niet op het beste moment want mijn echtgenoot zat tussen 2 banen in. Maar ze zei “dit heb je nodig, je moet het doen”. En wat was ik blij toen de partner van Novius zei dat ik de superklus bij Aegon NLD mocht afmaken: mensen die willen ondernemen moedig ik alleen maar aan. Dank Marc Beijen!

 

Met allerlei ambities en verwachtingen begin je aan zo’n avontuur. Natuurlijk loopt het anders dan je verwacht. Er komen mooie kansen langs, soms lukt iets niet wat je graag wilde of ontstaat er onverwacht een mooie samenwerking. Ik ben tevreden over de gemaakte stappen. 

 

Ik heb ook goede herinneringen aan de begintijd met Etienne Mommers. Onder de vlag van i-CM hebben we samen de eerste stappen als ondernemer gezet. In het begin is alles nieuw en moet je veel ontdekken. Inspirerende overleggen in Bussum bij het Hoofdkantoor. En onze eerste gezamenlijke klus bij de BlueSkyGroup in Amstelveen.

Inspirerende netwerkbijeenkomsten, mooie samenwerkingen (dank team BSI), gave opdrachten en succesvolle opleidingen in de markt gezet zoals de Masterclass Verandermanagement en Stakeholder Engagement.

Op een later moment reden genoeg voor een klein feestje. Dank je wel aan iedereen die dit (mede) mogelijk hebben gemaakt!