Vrijdagochtend Routine

24-12-2020

Het voelt al vertrouwd, wekelijks op vrijdagochtend werken aan ons nieuwe initiatief. 10:00u de wekelijkse call met Jaap Hardeman. Na het gebruikelijke bijpraten allebei aan de slag. Eerst samen de onderwerpen voor die dag bepalen en dan ieder voor zich uitwerken. Na een kop koffie inhoud bespreken, webteksten schrijven en reviewen. De rode draad checken: komt onze visie en missie voldoende naar voren? Calculeren. Planning doornemen.

 

Corona heeft in ons geval bijgedragen aan tijd vinden om dit te doen. Onze discipline en ambitie gaf de doorslag. Stug volhouden. Want natuurlijk was het druk met andere activiteiten en lukte het niet elke week om de tijd vrij te maken die we eraan wilde besteden. Maar het baby’tje is geboren en gaat in 2021 het licht zien.

 

Je denkt nu waarschijnlijk: waar heeft hij het over? Onze nieuwe dienst gaat over groeien en ondernemen. Het is een combinatie en aanscherping van ideeën en plannen waar Jaap en ik al jaren aan werken. Maar nu beter en concreter uitgewerkt. Dus eigenlijk strategisch implementeren toegepast. Begin volgend jaar treden we naar buiten. En dan hopen we dat jij net zo enthousiast wordt als wij nu zijn.

Een fijne kerst en een mooi begin van 2021 toegewenst!