Innovatie Breinmeting in Masterclass VnV

09-09-2018

Bij het aankondigen van onze masterclass Veranderen naar Vermogen in juli, werd door Topper4mance al hard gewerkt aan de BreinMeting. De afgelopen weken is de ontwikkeling van dit nieuwe product in een stroomversnelling gekomen, waardoor Jaap en Rob dachten: deze kans kunnen we niet laten schieten.

BSI gelooft in de kracht van de inzichten die de breinmeting oplevert. De uitkomsten van de breinfoto geven op een heldere manier aan hoe jouw brein functioneert. Fascinerend toch? Deze resultaten zetten we af tegen en relateren we aan het geconditioneerde gedrag dat wordt gemeten door middel van de online assessment die we blijven afnemen. Met deze inzichten hebben we heel veel informatie over jou als persoon en kunnen wij als trainers nog veel beter begrijpen waarom jij in bepaalde situaties zo acteert als je doet. Dit maakt de masterclass Veranderen naar Vermogen nog waardevoller. Meer achtergrond informatie over Breinmeting kun je hier vinden. 

We verzetten daarom de masterclass Veranderen naar Vermogen naar donderdag 25 oktober om alles gereed te krijgen voor een bijzondere pilot. Interesse? Meld je aan via info@strategischimplementeren.nl