Gerard van den Berg
Gerard van den Berg

Trainer

Motto: "Evolutioneren met elkaar door middel van ervaringen" 

 

 

 

Gerard en Rob werken al zo'n 15 jaar samen. Gerard is een ervaren expeditieleider. Zijn eigen bedrijf is egvestigd in Barcelona, Spanje. Er zijn veel parallellen tussen expedities en veranderen. De expedities naar exotische of afgelegen bestemmingen die Gerard met X-Plore onderneemt vragen het uiterste van het team, een strakke voorbereiding en leiderschap. 

 

De ervaringen uit expedities weet Gerard elke keer weer op inspirerende wijze te vertalen naar organisatie en persoonlijke ontwikkeling. Het is fascinerend hoe Gerard een expeditie aanvliegt: de focus, drive en energie zijn ongekend. Zijn authentieke bijdragen -zoals in de masterclass Verandermanagement- ervaren deelnemers als zeer inspirerend en zet iedereen aan het denken. 

 

Gerard levert naast de Masterclass Verandermanagement een bijdrage aan de Training Impact als Professional. Gerard en Rob ontwikkelen ook maatwerk programma's voor teams die zichzelf willen uitdagen. Teams die voor een grote uitdaging staan en gesinpireerd willen worden.

 

Meer informatie daarover? Mail ons op info@strategischimplementeren.nl.