Aimee Giles Versterkt BSI

03-10-2019

We zijn verheugd dat Aimee Giles  ons team komt versterken. Na 16 jaar in de financiële dienstverlening te hebben gewerkt heeft zij dit jaar de overstap gemaakt naar het ondernemen als Virtual Assistant en documentaire fotograaf. Aimee haar drive is om andere ondernemers te helpen te doen waar ze goed in zijn, door werk uit handen te nemen en mee te denken over verbeteringen in interne processen, zodat er meer tijd en ruimte ontstaat voor de ondernemer om te ondernemen. 

 

Met deze insteek gaat ze binnen BSI aan de slag met de organisatie rondom opleidingen en netwerkbijeenkomsten en helpt ze Rob met het verbeteren van deze processen en verzorgt ze alle marketing uitingen en communicatie. In toenemende mate is Aimee het aanspreekpunt voor vragen over opleidingen, netwerkbijeenkomsten en andere praktische zaken. 

 

Aimee heeft al bijgedragen aan BSI door kritisch te kijken naar hoe wij werken en suggesties en praktische handvatten gegeven om onze processen en communicatie te verbeteren. Fotografie is een passie: "Fotografie is voor een reflectie van wie ik ben en hoe ik kijk naar het leven. Ik zoek altijd naar de puurheid en interactie tussen mensen. Met zichzelf, met een ander of met het leven"

 

Lees meer over Aimee in haar profiel.