werk

Ontwikkeling

Onze drive en passie als bureau is om professionals, teams en organisaties helpen bij hun (persoonlijke) ontwikkeling. Te inspireren om verder te reiken, om nieuwe mogelijkheden om prestaties te leveren te ontdekken of beter samen te werken. Veranderingen zijn wat ons betreft geslaagd als de nieuwe werkwijze (bijv. portfoliomanagement of klantgericht werken) en het bijbehorende gedrag beklijft. Het borgen van veranderingen is een vak apart. Met onze opleidingen helpen wij klanten om hun verandervermogen te vergroten zodat ze succesvoller worden in duurzame veranderingen.

 

Vind je onze visie op veranderen aansprekend en wil je meer weten over ons? En ben jij zelf met veranderen bezig? Of wil je ons ontmoeten? Dan zijn onze netwerkbijeenkomsten interessant voor jou. Meld je vrijblijvend aan via dit formulier.

 

Op deze pagina vind je informatie over onze opleidingen en netwerkbijeenkomsten. Check deze website geregeld voor updates over data, nieuwe opleidingen, de onderwerpen van netwerkbijeenkomsten, onze summercourse en/of aanbiedingen. We hopen je een keer te ontmoeten in een van onze opleidingen of netwerkbijeenkomsten. 

 

 

Naast onze open inschrijving opleidingen ontwikkelen we inhouse opleidingen voor klanten die specifieke wensen hebben of als deelnemers de opleiding liever volgen met hun directe collega’s. Wil je daar meer over weten? Stuur dan een bericht via onze website.

Sfeerimpressies Opleidingen

Onderstaande foto's geven een indruk van de sfeer bij onze masterclasses, workshops en events.  

 

 

Kalender opleidingen en bijeenkomsten

Naam opleiding/bijeenkomst

Datum

Status

   
Netwerkbijeenkomst BSI met TVO**25 april 2024event is geweest
Masterclass Stakeholder Engagement (SE)30 mei 2024inschrijven vanaf 1 maart
   
Persoonlijke Effectiviteit in Verandertrajecten                        (2 terugkomdagen)maart en april succesvol afgerond

 

** = alleen voor netwerk leden BSI 

aanmelden voor een opleiding of info

 

Vul onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam:*
E-mailadres:*
Functie:
Werkgever:
Onderwerp of opleiding:*
Vraag: