werk

Ontwikkeling

Onze drive en passie als bureau is om mensen, teams en organisaties verder te brengen. Te inspireren om verder te reiken, om nieuwe mogelijkheden om prestaties te leveren te ontdekken of beter samen te werken. Veranderingen zijn wat ons betreft geslaagd als de nieuwe werkwijze (bijv. implementatie portfoliomanagement) en het nieuwe gedrag (prioriteren obv heldere criteria) beklijft. Het borgen van veranderingen is een vak apart. Met onze opleidingen en diensten helpen wij directies, management en medewerkers om de nieuwe werkwijze zelf uit te kunnen voeren. Wij noemen dat het blijvend vergroten van hun verandervermogen.

 

Op deze pagina vind je alle informatie over onze opleidingen. Houd de website in de gaten, we werken aan nieuwe opleidingen en bieden een summer course aan om jezelf te inspireren in de zomer periode. We hopen je een keer te ontmoeten in een van onze opleidingen. 

 

Vind je onze visie op veranderen aansprekend en wil je meer weten over ons? Of wil je ons ontmoeten? En ben jij zelf met veranderen bezig? Dan is een vakbijeenkomst bijwonen misschien interessant voor jou. Meld je vrijblijvend aan via dit formulier.

 

Naast onze open inschrijving opleidingen ontwikkelen we inhouse opleidingen voor klanten die specifieke wensen hebben of als deelnemers de opleiding liever volgen met hun directe collega’s. Wil je daar meer over weten? Stuur dan een bericht via onze website.

Sfeerimpressies Opleidingen

Onderstaande foto's geven een indruk van de sfeer bij onze masterclasses, workshops en events.  

 

 

Kalender opleidingen en bijeenkomsten

Naam opleiding/bijeenkomstDatumStatus
   
Masterclass Stakeholder Engagement (SE)24 september 2020inschrijven vanaf nu
Masterclass Verdieping SE*29 oktober 2020inschrijven vanaf nu
Netwerkbijeenkomst BSI: Herfst**oktober 2020uitnodiging volgt

*  = kan alleen gevolgd worden als je de masterclass stakeholderengagement hebt gevolgd

** = alleen voor netwerk leden BSI 

aanmelden voor een opleiding of info

 

Vul onderstaand formulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam:*
E-mailadres:*
Functie:
Werkgever:
Onderwerp of opleiding:*
Vraag: