Opleidingen

We brengen onze visie, ervaringen en best practices in bij onze klanten in de opdrachten die we uitvoeren. Met onze opleidingen kunnen we deze kennis, inzichten en ervaringen ook breder delen, zodat anderen de vruchten hiervan ook kunnen plukken. Met onze inspirerende masterclasses en trainingen prikkelen en begeleiden we deelnemers om een stap te zetten in hun ontwikkeling als veranderprofessional. Dat is onze passie als bureau: mensen, teams en organisaties verder brengen. Dat reikt verder dan het aanreiken van theorie en slimme inzichten. Dat betekent voor ons visie hebben, goede vragen stellen, doorvragen, goed luisteren en soms confronteren. Dat vraagt van ons als trainers creativiteit, lef en een visie op ontwikkelen van mensen. Een veilige omgeving om in te leren en experimenteren. Daar zorgen wij met ons team voor tijdens onze opleidingen en in onze verandertrajecten.

 

Sommige potentiele deelnemers hebben in de orientatiefase specifieke vragen of ontwikkelbehoefte. Een opleiding kan daar dan niet altijd in voorzien. In zulke gevallen adviseren we soms een individueel coachingtraject. Lees hier meer. 

 

Veranderingen zijn geslaagd als de nieuwe werkwijze en het nieuwe gedrag beklijft. Met onze opleidingen en ontwikkeldiensten helpen wij management en medewerkers om de nieuwe werkwijze zelf uit te kunnen voeren. Wij noemen dat het vergroten van het verandervermogen. Het ontwikkelen van medewerkers (dit omvat ook managers) zou een kerntaak van elke organisatie moeten zijn. Onze opleidingen zijn ontstaan uit de jarenlange ervaring met veranderen in diverse branches bij diverse klanten. De rode draad door onze opleidingen is het implementatieaspect: een integrale benadering, oog voor de mens en aandacht voor het borgen van de verandering.

 

Onder ontwikkeling vind je ons opleidingenaanbod. Meer informatie over de trainers vind je hier