werk

Masterclass Stakeholder Engagement

 

Masterclass Stakeholder Engagement

Stakeholders zijn essentieel voor een succesvolle verandering. Dat is voor jou niets nieuws en dus maak jij stakeholderanalyses, drink je geregeld een kopje koffie met belanghebbenden en heb je een strategie. Belangrijke elementen, maar toch gaat het niet altijd naar wens. Ondanks je gedegen ervaring op het gebied van managen van verandering loopt het winnen van stakeholders voor je team, programma, project, beleid of idee geregeld stroef en dat knaagt; je wil immers succesvol zijn in jouw rol.

 

In deze 2-daagse ‘Masterclass Stakeholder Engagement‘ ga je samen met andere professionals ontdekken welke stappen je kunt nemen om nóg succesvoller te worden in jouw stakeholder engagement. Je wordt zowel theoretisch alsook praktisch ondergedompeld in stakeholder engagement, gaat aan de slag met je eigen leerdoel(en) en praktijkcase, verbetert je analyses en je ervaart de kracht van verbinding. In je handelen wordt meer ruimte gecreëerd voor intuïtie en gevoel.

Zet jezelf op scherp en maak een verdiepende slag in stakeholder engagement.

 

 

Als deelnemer:

  • ...krijg je een theoretische basis aangereikt verrijkt met principes uit de veranderkunde
  • ...ga je aan de slag met praktische tools voor een stakeholderanalyse en visualisatie
  • ...oefen je met andere professionals in het maken van een analyse en deze goed te interpreteren
  • ...vertaal je je eigen analyse door naar een stakeholderstrategie
  • ...scherp je je persoonlijke leerdoel aan en krijg je bruikbare handvatten voor je leerdoel
  • ...ga je oefenen in het maken van de verbinding met behulp van een gasttrainer
  • ...oefen je met je gevoel en intuïtie te benutten

 

Met als doel:

Het effect van jouw stakeholder engagement in de praktijk vergroten, specifiek in de competenties: analyse interpreteren en door vertalen naar strategie, verbinden, reflecteren en je gevoel en intuïtie gebruiken in contact met stakeholders.

 

Doelgroep

De doelgroep van deze masterclass zijn professionals die acteren in veranderingen. Deze professionals werken zowel in de lijn als in projecten, programma’s of scrumteams. Ze hebben in hun werk te maken met veel stakeholders. Draagvlak creëren en beïnvloeden van stakeholders is belangrijk voor hun werk of opdracht. Denk aan functies en rollen als opdrachtgever, stuurgroeplid, manager, projectleider, productowner, scrummaster, architect, business analist, consultant, teamleider, etc.

 

Je leert nog meer van deze masterclass als je je ervaring met stakeholder engagement inbrengt en deelt waar je in de praktijk tegen aanloopt.

 

Trainers

 

Rob Chabot

 

Ariadne ter Haar

 

 

 

Locatie en catering

De Stadstuin, Kaap Hoorndreef 66 in Utrecht. Centraal gelegen en goed bereikbaar. Er wordt gezorgd voor koffie/thee, lunch, snack en frisdrank.

 

 

 

Data

  • De volgende masterclass staat gepland in mei 2024 

 


Interesse? Je kunt je nu aanmelden voor deze masterclass. We hebben onze masterclass dit jaar vernieuwd. De kosten voor deze 2-daagse masterclass zijn € 1.095,=, excl. Btw. 

Dit is incl. handouts, extranet omgeving met artikelen, reviewen husiwerk, lunch, drankjes en een certificaat. 

 

Aanmelden

Meld je hier aan voor deze masterclass.

 

Naam:*
E-mailadres:*
Functie:
Werkgever:
Onderwerp of opleiding:*
Vraag: