werk

Training Impact als professional

 

Training Impact als Professional

 

 

 

Deze 2-daagse training wordt vooralsnog alleen als inhouse variant aangeboden. In de training gaan Change professionals werken aan hun persoonlijke leerdoel. Dit leerdoel gaat over belemmeringen om impact te hebben. In de training gaan we gericht aan de slag met ieders leerdoel en creeren we een uitdagende en veilige leeromgeving. De basis vormt intervisie. De training richt zich op professionals met een vraagstuk over hun eigen effectiviteit. Dit gaat soms over omgaan met een autoritaire opdrachtgever, of over helder communiceren, of over hoe mensen in beweging krijgen, hoe een helder advies geven.   

 

 

Als deelnemer:

  • ...kun je in een veilige omgeving nogmaals oefenen met de aangereikte materie 
  • ...kun je nogmaals je stakeholderanalyse en -strategie aanscherpen
  • ...indien gewenst oefenen met een specifieke situatie (rollenspel)
  • ...je je persoonlijke leerdoel nog verder aanscherpen samen met deelnemers en trainers 

 

Met als doel:

Jouw eigen effectiviteit te verhogen door in een veilige omgeving onder begeleiding met andere professionals gericht te werken aan je leerdoel. Door de theorie en werkvormen die we aanbieden -waarbij de bosoefening een heel belangrijk element is- en de begeleiding van onze trainers kom jij in beweging. Voel je ruimte om anders te denken en te gaan handelen. Door de inspiratie die je op doet zie je andere oplossingen en mogelijkheden om verder te gaan met je leerdoel. We helpen je om meer impact te hebben, hoe je authentieker kan acteren, naar je gevoel en intuitie te luisteren en in beweging te komen. 

 

Doelgroep

De doelgroep van deze training zijn professionals. Professionals die zich willen ontwikkelen en beschikken over een open leerhouding. Je hebt ervaring in het geven en ontvangen van feedback en bent leergierig om nieuwe wegen te ontdekken. Je hebt een concreet probleem of ambitie dat in de weg staat van het bereiken van jouw zakelijke of persoonlijke doelen.  

 

 

Trainers

 

Rob Chabot

 

Ariadne ter Haar

 

Gerard van den Berg

 

Locatie en catering

Deze 2-daagse training -inclusief een overnachting- wordt gegeven op een locatie in een bosrijke omgeving in het midden van het land. Er wordt gezorgd voor koffie/thee, lunch, een snack en frisdrank. 

 

 

Data

Deze training wordt vooralsnog uitsluitend als inhouse variant voor organisaties aangeboden.   

  • nadere informatie op te vragen vanaf januari 2020

 


Voor de training 'Impact als Professional' zijn maximaal 8 plekken beschikbaar.

 

Interesse in deze inhouse training? De deelnemers hebben hele positieve ervaringen.   

 

Neem nu contact op!

Aanmelden

Meld je hier aan voor de masterclass.

 

Naam:*
E-mailadres:*
Functie:
Werkgever:
Onderwerp of opleiding:*
Vraag: