werk

Masterclass 3x3x3 Aanpak

 

3x3x3 Aanpak naar Persoonlijk Succes

 

In NOVEMBER en DECEMBER voeren we een PROEF uit met 4 PROEFPERSONEN om onze nieuwe MASTERCLASS 3x3x3 uit te proberen. Bij een sucesvolle proef gaan we de MASTERCLASS vanaf 2020 AANBIEDEN. Na de proef gaan actualiseren we het programma. Houdt onze website en linked bedrijfspagina in de gaten voor updates.

 

In de 1-daagse ‘Masterclass 3x3x3 Aanpak’ helpen we jou om meer persoonlijk succes te realiseren in je werk. Hiervoor werken we met 3 manieren om naar jezelf te kijken, gaan we aan de slag met 3 soorten vermogens en bieden we 3 inspirerende werkvormen aan. De inzet van ons is dat je de eerste stap zet op weg naar persoonlijk succes. 

 

Als deelnemer:

  • … krijg je een breinfoto waarmee we zichtbaar maken waar jouw krachten en klachten liggen
  • ...  krijg je een theoretische basis over persoonlijkheid, verrijkt met principes uit de veranderkunde
  • … krijg je inzicht in jouw voorkeurstijlen, jouw gedrag en wie je bent als mens/professional
  • … wordt je je meer bewust van wat jou energie kost en wat jou energie oplevert
  • … weet je meer over de impact van jouw gedrag op het succes van je persoonlijke ambities
  • … krijg je handvatten hoe je authentiek kunt blijven en wat de weg naar succes is
  • … loop je weg met een concreet actieplan waarmee je je persoonlijke ambities realiseert

 

Met als doel:

je dichter bij het gewenste succes te brengen door onze unieke inzichten en handvatten, een concreet actieplan en de eerste stap die je zet. 

 

Doelgroep

De doelgroep van deze masterclass zijn professionals die aan de vooravond staan om serieus aan de slag te gaan met hun persoonlijke ambities. Deze ambities gaan over starten in een nieuwe functie, rol of opdracht, of aan de slag gaan als ondernemer of ZZP-er, of aan de slag te gaan met belemmeringen die in de weg staan van persoonlijk succes.

 

Trainers

Rob Chabot

Jaap Hardeman

 

 

Jaap Hardeman houdt zich al jaren bezig met de verschillende facetten van HR- en organisatieontwikkeling vanuit het perspectief van persoonlijke kwaliteiten van medewerkers. Uitgangspunt hierbij is dat persoonlijkheid een wezenlijke en aantoonbare rol zou moeten spelen in integrale organisatieontwikkeling. Zijn paradepaardje is HR Analytics door middel van het datagedreven verbinden van competenties aan business performance. Jaap werkt momenteel aan een innovatie BreinMeting, waarbij een unieke foto van het brein gemaakt kan worden. 

 

Locatie en catering

De masterclass 3x3x3 Aanpak wordt gegeven in De Stadstuin in Utrecht. Centraal gelegen, goed bereikbaar met het openbaar vervoer en voldoende parkeergelegenheid. Gedurende de dag wordt gezorgd voor koffie en thee, frisdrank, een lunch en een snack in de middag.

 

Data

De volgende masterclass vindt plaats in:  

 

  • Proef 3x3x3: november-december 2019 (reeds vol)
  • Masterclass 3x3x3: voorjaar 2020

 

Voor aanvang van deze Masterclass worden testen afgenomen, zoals een breinmeting en een werkstijlentest.

 

 

Heb je interesse in deze nieuwe masterclass, maar wil je nog wat meer weten? Stuur een bericht via ons inschrijfformulier en dan nemen we contact met je op!


Aanmelden

Meld je hier aan voor deze masterclass.

 

Naam:*
E-mailadres:*
Functie:
Werkgever:
Onderwerp of opleiding:*
Vraag: