werk

Masterclass Verdieping

 

Verdieping Stakeholder Engagement

Zoals de naam al aangeeft is deze Masterclass een Verdieping op de masterclass Stakeholder Engagement (SE). Deze masterclass kan alleen gevolgd worden door deelnemers die de Masterclass Stakeholder Engagement hebben gevolgd.  

 

In laatstgenoemde masterclass krijgen deelnemers allerlei inzichten aangereikt en worden ze zich bewust van hun eigen aanpak en manier van communiceren met stakeholders. Er is een begin gemaakt met de vertaling van deze inzichten naar de eigen werksituatie door de praktijkcasus centraal te stellen. Als BSI weten we als geen ander hoe lastig het is om nieuw gedrag te laten beklijven. Wellicht heb je nieuwe dingen uitgeprobeerd, maar ging het niet helemaal zoals verwacht. Eventueel ben je met vragen blijven zitten of is er een nieuwe situatie ontstaan waar je mee zit. Daarom bieden wij een masterclass Verdieping aan, idealiter zo’n 6 weken na de masterclass Stakeholder Engagement. Enerzijds als opfrisser van de eerdere theorie en visie, anderzijds om nog eens gericht te oefenen onder begeleiding van onze trainers.

 

Daarom bieden we een half daagse verdieping aan op de MC Stakeholderengagement. Hierin gaan we terugkijken hoe het je is vergaan na de masterclass, de inzichten nog meer doorleven en stakeholderstrategie en jouw persoonlijke leerdoel nog een extra impuls geven. Geen nieuwe theorie, maar vooral nogmaals in een velige omgeving oefenen met de opgedane inzichten, vaardigheden en jouw stakeholderstrategie. Als deelnemer zit je zelf aan het stuur waar je deze middag precies mee wilt oefenen.  

 

 

Als deelnemer:

  • ...kun je in een veilige omgeving nogmaals oefenen met de aangereikte materie 
  • ...kun je nogmaals je stakeholderanalyse en -strategie aanscherpen
  • ...indien gewenst oefenen met een specifieke situatie (rollenspel)
  • ...je je persoonlijke leerdoel nog verder aanscherpen samen met deelnemers en trainers 

 

Met als doel:

Het effect van jouw stakeholder engagement in de praktijk vergroten, specifiek in de competenties: analyse interpreteren, analyse doorvertalen naar een stakeholderstrategie, verbinden, reflecteren en je gevoel en intuïtie gebruiken in contact met stakeholders.

 

Doelgroep

De doelgroep van deze masterclass zijn deelnemers van de Masterclass Stakeholder Engagement. Zie voor meer info MC Stakeholder Engagement

 

 

Trainers

 

Rob Chabot

 

Ariadne ter Haar

 

 

 

Locatie en catering

De Stadstuin in Utrecht. Er wordt gezorgd voor koffie/thee, een snack en frisdrank. Voorafgaand deze masterclass kan in de bar Stadstuin tegen een beperkte vergoeding een lunch worden genoten. Deze is niet inbegrepen in de prijs. 

 

Data

Deze Masterclass wordt in principe 2 keer per jaar aangeboden. De eerstvolgende MC Verdieping Stakeholder Engagement staat gepland voor: 

 

  • najaar 2023

 


Vanaf 1 augustus kun je je inschrijven voor de volgende MC Verdieping.

 

De kosten voor deze halfdaagse masterclass zijn € 250 euro excl. Btw. Dit is inclusief koffie/thee, snack, artikelen en hand-outs. 

Aanmelden

Meld je hier aan voor de masterclass.

 

Naam:*
E-mailadres:*
Functie:
Werkgever:
Onderwerp of opleiding:*
Vraag: